Zondag middag Matinee Concert 05-02-2017

Zondag 5 Februari 2017 het "Zondag" middag Matinee Concert! 

Air of Music

Laura Engel, de Chileens-Nederlandse sopraan is een veelzijdige zangeres met klassieke wortels. Ze studeerde muziek in Chile en heeft haar opleiding afgerond bij Axel Everaert op het conservatorium in Maastricht. Als soliste heeft ze met André Rieu en het Johan Strauss Orkest op vele  podia over de hele wereld opgetreden. Op zoek naar iets anders heeft ze hierna een Master Klassiek Muziektheater in Tilburg gedaan. Hier kon ze zichzelf door-ontwikkelen en ging ze aan de slag met verschillende stijlen muziek. Geboeid door de verschillen en vooral ook door wat deze stijlen verbindt, raakte zij geïnspireerd om op een andere manier met muziek bezig te gaan. Naast een nieuwe serie concerten met André Rieu toerde ze hierna ook met Ernst Daniël Smid door Nederland en geeft ze soloconcerten in binnen en buitenland. En ze is druk bezig een eigen programma te ontwikkelen, de Latin Breeze.

Vasileios Mantoudis (accordeon) is geboren in Volos, Griekenland in 1982. Al op zijn zevende begon hij met zijn eerste accordeon lessen. Tot zijn 16e deed hij mee aan verschillende wedstrijden voor jonge musici en sloot hij zijn studie aan het Atheense Nationaal Conservatorium af met het predicaat "Excellent". Daarnaast begon hij op zijn 14e met het bespelen van de bastuba, een studie in harmonieleer en contrapunt, die hij ook weer afsloot met het predicaat "Excellent". Hij behaalde ook een Bachelor in Economie. Hij is afgestudeerd van het Conservatorium Maastricht het Master van Tuba studieprogramma. Hij treedt regelmatig op met Orkesten, blaasensembles en kamerensembles in heel Europa.


Iedere eerste zondag van de maand kunt u genieten van een klassiek of jazz Matinee concert. Dit concert is gratis toegankelijk (aanvang 12.00 uur), maar wilt u echter verzekerd zijn van een plekje is het mogelijk hiervoor te reserveren door middel van ons Matinee Concert arrangement. 

Dit houdt in dat u over gereserveerde plaatsen bij het concert kan beschikken, u een kopje koffie bij ontvangst van ons krijgt en er vervolgens een tafel in ons restaurant "Violin" is gereserveerd waar u kunt gaan genieten van een heerlijke 3 gangen lunch. Dit alles voor de prijs van € 37,- per persoon.

Terug naar nieuws