Menu

2e Kerstdag 26 december

Op woensdag avond serveren wij een vijf-gangen kerstmenu in de Prinsenzaal van ons kasteel. Vanaf 18:30 uur wordt u ontvangen in onze kasteelbar met een feestelijk kerstaperitief. Aansluitend gaat u aan tafel in onze Prinsenzaal en starten wij met een aantal amuses van het huis. Vervolgens serveren wij een culinair vijf-gangen menu, waarmee onze chef Sven Nijenhuis en zijn crew zich wederom nadrukkelijk manifesteren!

Aanvang: 18:30 uur.
Prijs: 90,- euro p.p. inclusief welkomstbubbel

Menu


Rivierkreeft
Aardappel | Ei | Sturia Caviar

Heilbot
Couscous | Okra | Bergamot | Beurre blanc

Foie
Bloedworst | Appel | Pedro ximénez

Winterse Spoom

Duif
Spitskool | Schorseneren | Cêpes

Klassieke Dame Blanche
Perzik | Aalbes | Amandel | Citroen