Menu

Avond kaart

Wij serveren ons diner t/m 22 december 2018 op de volgende dagen: woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 18:00 uur

Chef’s Menu
Ganzenlever | Gerookte paling | Biet | Dashi € 20
Coquille | Bloemkool | Hazelnoot | Citroen € 20
Snoekbaars | Dragon | Witlof | Kerrie € 20/€ 28
Patrijs | Ravioli | Spitskool | Cêpes € 22/€ 28
Kalf | Pastinaak | Spruit | Jus de veau € 32
Assortiment kaas | Notenbrood | Chutney € 17
Passievrucht | Structuren donkere chocolade € 12

Voor de liefhebber: Foie | Kersen | Amandel € 22

Menuprijzen
7 Gangen: € 85 
6 Gangen: Zonder: Coquille € 75
5 Gangen: Zonder: Coquille/Kaas € 65
4 Gangen: Zonder: Coquille /Patrijs/Kaas € 55

Wenst u liever kaas dan zoet dan rekenen wij een supplement van € 5


“Een glas vol genot”
Uiteraard hebben wij voor u de mogelijkheid een begeleidend wijnarrangement bij ons menu te serveren. Deze door ons geselecteerde wijnen worden met veel passie per gang toegelicht. Laat u zich verwennen door zowel de keuken als bediening.

7 Gangen wijnarrangement: € 49
6 Gangen wijnarrangement: € 42
5 Gangen wijnarrangement: € 35
4 Gangen wijnarrangement: € 28


Wittem’s Choice

Gegrilde makreel | Fregola | Selderij | Appel € 18
Of
Steak tartaar | Olijf | Basilicum | Tomaat € 18

Zeebaars | Venkel | Prei | Pernod € 28
Of
Eendenborst | Pompoen | Wortel | Sinaasappel € 28

Assortiment kaas | Notenbrood | Chutney € 17
Of
Mokka | Popcorn | Pistache € 12

3 gangen keuzemenu: € 37
Wenst u liever kaas dan zoet dan rekenen wij een supplement van € 5


“Een glas vol genot”

Uiteraard hebben wij voor u de mogelijkheid een begeleidend wijnarrangement bij ons menu te serveren. Deze door ons geselecteerde wijnen worden met veel passie per gang toegelicht. Laat u zich verwennen door zowel de keuken als bediening.
3 Gangen wijnarrangement: € 22

Onze menu’s worden enkel per tafel geserveerd, voor wijzigingen in menu’s rekenen wij een supplement van € 10. Wij houden graag rekening met diëten en allergieën