Menu

Kamers

Elke van onze 12 kamers is uniek. Telkens genoemd naar een maand zijn deze qua kleur en decoratie bijpassend ingericht. Hebt u al elke maand uitgeprobeerd? Onze kamers Januari tot December wachten op u!

Vanwege grootschalige renovatie van het kasteel zijn wij vanaf 27 december 2018 gesloten en gaan wij oktober 2019 weer open.

Standaard 2-persoonskamer:
Midweek: v.a. €170,-, Weekend: v.a. €200,- Boek nu
Deluxe 2-persoonskamer:
Midweek: v.a. €220,-, Weekend: v.a. €250,- Boek nu
Torensuite:
Midweek: v.a. €270,-, Weekend: v.a. €300,- Boek nu

Alle kamerprijzen zijn exclusief ontbijt.

Lente

Lente

In de lente ontwaakt het kasteelpark opnieuw tot leven. De bomen beginnen uit te lopen, de vroegbloeiers sieren de weilanden en de eerste zonnestralen lokken naar ons terras. Passend bij het gevoel van verandering getuigen de kamers Maart, April en Mei door de zachte tinten van de lente. 

Zomer

Zomer

Als na lange hete zomerdagen de nachten zacht zijn, bieden de muren van het kasteel een aangename koelte. De volledige schoonheid van de natuur en de warmte van de zomermaanden wordt weerspiegeld in de kamers Juni, Juli en Augustus.

Herfst

Herfst

Na een lange zomer, als de dagen in de herfst weer korter worden en de lucht koeler, geniet men van het feit zich in warme ruimten terug te kunnen trekken en het binnen gezellig te kunnen maken. De kamers September, Oktober en November geven u dit behaaglijke gevoel.

Winter

Winter

De dagen zijn kort, de natuur houdt een winterslaap en het kasteelpark is bedekt met sneeuw. De juiste tijd voor rust en zelfbezinning. In dit donkere jaargetijde biedt het kasteel een gezellige sfeer en veel warmte. De kamers December, Januari en Februari geven deze unieke winterse sfeer weer.