Menu

Trouwen

Beleef de mooiste dag van uw leven hier in Kasteel Wittem

Door haar stijlvolle uitstraling en haar historische ambiance is Kasteel Wittem een unieke locatie waar u uw huwelijk op stijlvolle manier kunt vieren.

Als officiële trouwlocatie bij de Gemeente Gulpen-Wittem kunt u hier in onze historische "Prinsenzaal“ of zelfs bij mooi weer ook buiten op het terras of park uw „ja“ woord extra sfeer te geven vanwege de unieke plek waarin u zich bevindt.

Voor het champagneontvangst nodigen wij u graag uit op ons overdekte terras met een ogen stelend uitzicht op ons park. Hier in het park kunt u dan ook exclusief uw fotoreportage maken, met als achtergrond het kasteel of een van de romantische bruggetjes die zich in het park bevinden. Aansluitend kunt u genieten van onze keuken die op hoog niveau een mooi diner voor u samenstelt, met natuurlijk bijpassende wijnen. Fine-dining op uw huwelijksdag in de meest romantische setting.

Voor uw overnachting als pasgetrouwd echtpaar, staat onze witte huwelijkssuite tot uw beschikking. Ook voor uw gasten staan de overige 11 kamers klaar, overnachten in een romantisch Kasteel, wat een mooie afsluiting van deze dag. S’ochtends kunt u dan nog samen met uw gasten nagenieten van de onvergetelijke dag hier in ons Kasteel.